Selamat datang ke portal kami, anda boleh melihat senarai harga terkini barangan hanya dengan berdartar di akaun kami, pelbagai perhidmatan menarik menanti TQ..
Kuala Lumpur
 
SELAMAT DATANG PEMBELIAN & PEMBAYARAN/PRODUK PENDAFTARAN KELAS TEMPAHAN BAJU ONLINE DOWNLOAD PERCUMA FAQ
Kami menyediakan peralatan percetakan baju yang lengkap dan mudah digunakan!

Kemudahan online banking, maklumbalas menerusi via email & SMS, senarai barangan dan lain-lain

Kelas boleh disesuaikan dengan hari & masa anda

Anda boleh membuat tempahan untuk kegunaan sendiri, @ di alamatkan kepada orang lain, sila daftar & Login sebelum guna. Klik disini! Koleksi E-book percuma Koleksi soalan pelanggan
CetakBaju2u.BIZ Lead For Online Biz
Menu



Untitled Document

Perhidmatan
Membekal peralatan cetak baju sendiri, mencetak baju mengikut tempahan, kelas @ bengkel asas cetak baju,membekal baju kosong dll.

Postage
Perhidmatan postage ke seluruh malaysia sabah & sarawak, Pos Malaysia/ City Link dll

Kenapa Perlu Beli Jika Boleh Bikin Sendiri?
"anda ingin design baju yang menarik?? cubalah design sendiri kenapa beli jika boleh buat sendiri"

Saya juga bergelar graduan,
Zaman sekarang ini, amat susah nak cari kerja..Jika ada segulung jazah belum tentu kita boleh dapat kerja, Rasa bersyukur and happy sangat bila dah dapat kerja, Tapi timbul pula masalah lain iaitu pendapantan/gaji mesti jer rasa tak cukup bila tiba hujung bulan.. akhirnya anda berhasrat untuk mencari kerja part time..so ini lah peluang anda mudah dan flexsible.. kedai?? boleh operate kat tepi dapur jer hehe..cuba sekarang...kalau tak anda yang akan rugi..kenapa perlu pilih bidang cetakan?? kerana keuntungan dari 30%,60% & 100%.. tak percaya boleh tgk kat Ac Pecah Rahsia ni pengalaman saya sendiri.. korang leh cuba..usha berterusan + keyakinan + doa = kejayaan. Mulakan langkah pertama anda dengan membeli SET ASAS SILKSCREEN kami.

Info silkscreen:-
Kata Sablon berasal dari bahasa Belanda “schablon” dalam bahasa Inggris disebut silk screen/serigrafi. dapat didefinisikan mencetak dengan kain sutra. Teknik ini banyak digunakan untuk mencetak gambar atau tulisan pada benda yang rata maupun datar. Teknik cetak saring/sablon merupakan teknik cetak yang dikembangkan oleh Jepang sejak abad ke-17, tepatnya pada tahun 1664 0leh Yuzensai Miyasaki dan Zisukeo Mirose. Pada awalnya, cetak saring digunakan untuk mencetak motif KIMONO, ini dilatar belakangi dari perintah Kaisar yang melarang pemakaian KIMONO bermotif tulis tangan karena harganya yg mahal. Dalam perkembangannya, tahun 1907, cetak ini tidak mengalami posisi yg penting dalam industri cetak maupun dalam seni grafis. Hak paten cetak saring diberikan kepada Samuel Simon, yang berasal dari Inggris. Samuel mengembangkan teknik cetak saring dari CHIFFON sebagai form untuk mencetak. Chiffon merupakan bahan rajut yang terbuat dari benang halus sutera.

Customer Recent Postage .

SENARAI POSTAGE (REFNO SEND VIA SMS)
1). LAWRENCE BIN EJIP ~ JOHOR
2). KENNY ~ SELANGOR
3). DZULKIFFLI BIN ATAN ~ LAIN-LAIN/OTHERS
4). FARIDZUL ASHRAF BIN HALIM AFFENDI ~ SELANGOR
5). ABD RAHIM BIN SUDIN @ AHMAD ~ JOHOR
6). JAMALUDIN BIN MOHAMAD HASBIE ~ SARAWAK
7). MUHAMADA DANIAL BIN ANUAR ~ JOHOR
8). NUR SYAZA BINTI MOHD ROSSIDI ~ SELANGOR
9). MINISHALIANA ~ LAIN-LAIN/OTHERS
10). JEAN SUE JACOB KULEH ~ SABAH
11). MOHD YASSYER ADIY BIN SAAD ~ KEDAH
12). SAFAR BIN ABDULLAH ~ SARAWAK
13). ABDUL HALIM B GEMAIN ~ SELANGOR
14). MOHAMAD FIKRI BIN ZOLKEFLEE ~ KELANTAN
15). BELIKAU ANAK BANTAN ~ JOHOR
16). SAZALI BIN ABAIDIN ~ SABAH
17). BAX ~ SABAH
18). THABRONI BIN TUMIRAN ~ JOHOR
19). MOHD SHAFFIQ BIN ZAMZURI ~ TERENGGANU
20). MUHAMAD HARIS BIN HASAN ~ SABAH
21). MOHD SAIFUDIN WAHID ~ JOHOR
22). WAN MUHAMMAD BUKHARI BIN WAN MALEK ~ PAHANG
23). SURIYA BIN YAMAN ~ SARAWAK
24). IBRAHIM BIN ABDUL RAHMAN ~ SABAH
25). MOHD SHARIFF BIN ABDULLAH ~ SARAWAK
26). MOHAMMAD IZWAN BIN SAMSUDDIN ~ KEDAH
27). NORHAYATI BT ABD HAMID ~ PULAU PINANG


Untitled Document

DAFTAR PELANGGAN --> LOGIN --> PEMILIHAN BARANG--> KEMASKINI PEMBAYARAN -->NO RUJUKAN--> TRASAKSI SELESAI!
"Mudahnya apabila maklumat dihujung jari"


Visitor Counter