Selamat datang ke portal kami, anda boleh melihat senarai harga terkini barangan hanya dengan berdartar di akaun kami, pelbagai perhidmatan menarik menanti TQ..
Kuala Lumpur
 
SELAMAT DATANG PEMBELIAN & PEMBAYARAN/PRODUK PENDAFTARAN KELAS TEMPAHAN BAJU ONLINE DOWNLOAD PERCUMA FAQ
Kami menyediakan peralatan percetakan baju yang lengkap dan mudah digunakan!

Kemudahan online banking, maklumbalas menerusi via email & SMS, senarai barangan dan lain-lain

Kelas boleh disesuaikan dengan hari & masa anda

Anda boleh membuat tempahan untuk kegunaan sendiri, @ di alamatkan kepada orang lain, sila daftar & Login sebelum guna. Klik disini! Koleksi E-book percuma Koleksi soalan pelanggan
CetakBaju2u.BIZ Lead For Online Biz
Menu



Untitled Document

Perhidmatan
Membekal peralatan cetak baju sendiri, mencetak baju mengikut tempahan, kelas @ bengkel asas cetak baju,membekal baju kosong dll.

Postage
Perhidmatan postage ke seluruh malaysia sabah & sarawak, Pos Malaysia/ City Link dll

Kenapa Perlu Beli Jika Boleh Bikin Sendiri?
"anda ingin design baju yang menarik?? cubalah design sendiri kenapa beli jika boleh buat sendiri"

Saya juga bergelar graduan,
Zaman sekarang ini, amat susah nak cari kerja..Jika ada segulung jazah belum tentu kita boleh dapat kerja, Rasa bersyukur and happy sangat bila dah dapat kerja, Tapi timbul pula masalah lain iaitu pendapantan/gaji mesti jer rasa tak cukup bila tiba hujung bulan.. akhirnya anda berhasrat untuk mencari kerja part time..so ini lah peluang anda mudah dan flexsible.. kedai?? boleh operate kat tepi dapur jer hehe..cuba sekarang...kalau tak anda yang akan rugi..kenapa perlu pilih bidang cetakan?? kerana keuntungan dari 30%,60% & 100%.. tak percaya boleh tgk kat Ac Pecah Rahsia ni pengalaman saya sendiri.. korang leh cuba..usha berterusan + keyakinan + doa = kejayaan. Mulakan langkah pertama anda dengan membeli SET ASAS SILKSCREEN kami.

Info silkscreen:-
Kata Sablon berasal dari bahasa Belanda “schablon” dalam bahasa Inggris disebut silk screen/serigrafi. dapat didefinisikan mencetak dengan kain sutra. Teknik ini banyak digunakan untuk mencetak gambar atau tulisan pada benda yang rata maupun datar. Teknik cetak saring/sablon merupakan teknik cetak yang dikembangkan oleh Jepang sejak abad ke-17, tepatnya pada tahun 1664 0leh Yuzensai Miyasaki dan Zisukeo Mirose. Pada awalnya, cetak saring digunakan untuk mencetak motif KIMONO, ini dilatar belakangi dari perintah Kaisar yang melarang pemakaian KIMONO bermotif tulis tangan karena harganya yg mahal. Dalam perkembangannya, tahun 1907, cetak ini tidak mengalami posisi yg penting dalam industri cetak maupun dalam seni grafis. Hak paten cetak saring diberikan kepada Samuel Simon, yang berasal dari Inggris. Samuel mengembangkan teknik cetak saring dari CHIFFON sebagai form untuk mencetak. Chiffon merupakan bahan rajut yang terbuat dari benang halus sutera.

Customer Recent Postage .

SENARAI POSTAGE (REFNO SEND VIA SMS)
1). SAHRULNAZRI BIN MUSTALI ~ SARAWAK
2). ABD RAZAK BIN URID ~ PERAK
3). TEOH CHEE YONG ~ PAHANG
4). AWANG MOHD AZEELAH ~ SARAWAK
5). DESMOND TERRY ~ SARAWAK
6). NUR HIDAYAH BT OTHMAN ~ KELANTAN
7). ABDUL KHALIQ BIN HAJI MOHAMAD ~ SARAWAK
8). IDROS BIN LAZIM ~ SELANGOR
9). MOHAMMAD SHUKRI BIN YUSOFF ~ TERENGGANU
10). KHAIRULANNUAR BIN RUSAB ~ SELANGOR
11). MOHD FIKHRY AHMAD ~ PAHANG
12). HENNY HARYANI BINTI WASLI ~ SABAH
13). FREDRICK WILLTON SAUL ~ SARAWAK
14). MOHD FAREZ BIN MOHD FUAD ~ SELANGOR
15). ABD RAHMAN B. ABD LATIFF ~ PAHANG
16). ASRIL AZIZAN ~ TERENGGANU
17). AHMAD SHAHIMI BIN MOHAMAD SHARIFF ~ PULAU PINANG
18). MOHD AFIQ BIN RUSLI ~ SABAH
19). MOHD SYAFIQ BIN MOHAMMAD ~ KEDAH
20). NORHAYATI BT ABD HAMID ~ PULAU PINANG
21). MUHAMMAD SYUFRIN GHAFAFEKH BIN SAIBOL ~ PAHANG
22). MOHDE RUWAN BIN MOHD NASIR ~ TERENGGANU
23). MOHD SHAFIQ MOH ZALIS ~ JOHOR
24). MOHD ASMALI BIN MOHD KASSIM ~ SABAH


Untitled Document

DAFTAR PELANGGAN --> LOGIN --> PEMILIHAN BARANG--> KEMASKINI PEMBAYARAN -->NO RUJUKAN--> TRASAKSI SELESAI!
"Mudahnya apabila maklumat dihujung jari"


Visitor Counter