Selamat datang ke portal kami, anda boleh melihat senarai harga terkini barangan hanya dengan berdartar di akaun kami, pelbagai perhidmatan menarik menanti TQ..

         
           
SELAMAT DATANG PEMBELIAN & PEMBAYARAN/PRODUK PENDAFTARAN KELAS TEMPAHAN BAJU ONLINE DOWNLOAD PERCUMA FAQ
Kami menyediakan peralatan percetakan baju yang lengkap dan mudah digunakan!

Kemudahan online banking, maklumbalas menerusi via email & SMS, senarai barangan dan lain-lain

Kelas boleh disesuaikan dengan hari & masa anda

Anda boleh membuat tempahan untuk kegunaan sendiri, @ di alamatkan kepada orang lain, sila daftar & Login sebelum guna. Klik disini! Koleksi E-book percuma Koleksi soalan pelanggan
           
CetakBaju2u.BIZ Lead For Online Biz
Menu



Untitled Document

Perhidmatan
Membekal peralatan cetak baju sendiri, mencetak baju mengikut tempahan, kelas @ bengkel asas cetak baju,membekal baju kosong dll.

Postage
Perhidmatan postage ke seluruh malaysia sabah & sarawak, Pos Malaysia/ City Link dll

Kenapa Perlu Beli Jika Boleh Bikin Sendiri?
"anda ingin design baju yang menarik?? cubalah design sendiri kenapa beli jika boleh buat sendiri"

Saya juga bergelar graduan,
Zaman sekarang ini, amat susah nak cari kerja..Jika ada segulung jazah belum tentu kita boleh dapat kerja, Rasa bersyukur and happy sangat bila dah dapat kerja, Tapi timbul pula masalah lain iaitu pendapantan/gaji mesti jer rasa tak cukup bila tiba hujung bulan.. akhirnya anda berhasrat untuk mencari kerja part time..so ini lah peluang anda mudah dan flexsible.. kedai?? boleh operate kat tepi dapur jer hehe..cuba sekarang...kalau tak anda yang akan rugi..kenapa perlu pilih bidang cetakan?? kerana keuntungan dari 30%,60% & 100%.. tak percaya boleh tgk kat Ac Pecah Rahsia ni pengalaman saya sendiri.. korang leh cuba..usha berterusan + keyakinan + doa = kejayaan. Mulakan langkah pertama anda dengan membeli SET ASAS SILKSCREEN kami.

Info silkscreen:-
Kata Sablon berasal dari bahasa Belanda “schablon” dalam bahasa Inggris disebut silk screen/serigrafi. dapat didefinisikan mencetak dengan kain sutra. Teknik ini banyak digunakan untuk mencetak gambar atau tulisan pada benda yang rata maupun datar. Teknik cetak saring/sablon merupakan teknik cetak yang dikembangkan oleh Jepang sejak abad ke-17, tepatnya pada tahun 1664 0leh Yuzensai Miyasaki dan Zisukeo Mirose. Pada awalnya, cetak saring digunakan untuk mencetak motif KIMONO, ini dilatar belakangi dari perintah Kaisar yang melarang pemakaian KIMONO bermotif tulis tangan karena harganya yg mahal. Dalam perkembangannya, tahun 1907, cetak ini tidak mengalami posisi yg penting dalam industri cetak maupun dalam seni grafis. Hak paten cetak saring diberikan kepada Samuel Simon, yang berasal dari Inggris. Samuel mengembangkan teknik cetak saring dari CHIFFON sebagai form untuk mencetak. Chiffon merupakan bahan rajut yang terbuat dari benang halus sutera.

Customer Recent Postage .

SENARAI POSTAGE (REFNO SEND VIA SMS)
1). ROEC EFFANDY YADIL ~ SABAH
2). MOHAMAD FIKRI BIN ZOLKEFLEE ~ KELANTAN
3). MUHAMAD ZAN BIN DURAHMAN ~ SABAH
4). AZIERAH BTE MOHD AZIZ ~ TERENGGANU
5). NUR SYAZA BINTI MOHD ROSSIDI ~ SELANGOR
6). MOHD SAIFUDIN WAHID ~ JOHOR
7). MOHD FAKHORUZY BIN OTHMAN ~ KEDAH
8). MOHAMAD AZLIZAN NAZIRIN ~ SARAWAK
9). NORIZAZEMAN BIN AB MANAF ~ PERAK
10). RUSTAN BIN TAPENG ~ SABAH
11). SYAZWAN FAHMI BIN BADRUL SHAM ~ PERLIS
12). AWGKU SOFRI BOLKIAH B. AWG MAS ANTHONY ~ SARAWAK
13). ISMAIL HJ AB RAHMAN ~ PAHANG
14). WAN KHAIRUL ANUAR BIN WAN ZAHARI ~ PERAK
15). NASRUL AZAM BIN NASIR ~ SARAWAK
16). NORAEMYSHA BIN ABDUL AZIZ ~ PERAK
17). MOHD ZAMRI MOHAMAD ~ MELAKA
18). IZDIHAR FADLULLAH ~ SARAWAK
19). RICKY ANAK MARTIN ~ SARAWAK
20). MD SHUKRI BIN MD NOOR ~ PERAK
21). SYAIDATUL AMIZA OMAR ~ JOHOR
22). MOHD SHARIN AB HAMID ~ SELANGOR
23). MOHAMMAD NASRI BIN MAAMOR ~ MELAKA
24). MOHAMAD AZMIR BIN MOHD EDERIS ~ JOHOR
25). RUSYDI BIN SHAMSUL KAMAR ~ PULAU PINANG
26). RONNIE BALAN DENIS ~ SARAWAK
27). MUHAMMAD AMSYAR BIN MOHD AYUB ~ PERAK


Untitled Document

HEAD OFFICE MALAYSIA

DAFTAR PELANGGAN --> LOGIN --> PEMILIHAN BARANG--> KEMASKINI PEMBAYARAN -->NO RUJUKAN--> TRASAKSI SELESAI!
"Mudahnya apabila maklumat dihujung jari"


Visitor Counter