Selamat datang ke portal kami, anda boleh melihat senarai harga terkini barangan hanya dengan berdartar di akaun kami, pelbagai perhidmatan menarik menanti TQ..
Kuala Lumpur
 
SELAMAT DATANG PEMBELIAN & PEMBAYARAN/PRODUK PENDAFTARAN KELAS TEMPAHAN BAJU ONLINE DOWNLOAD PERCUMA FAQ
Kami menyediakan peralatan percetakan baju yang lengkap dan mudah digunakan!

Kemudahan online banking, maklumbalas menerusi via email & SMS, senarai barangan dan lain-lain

Kelas boleh disesuaikan dengan hari & masa anda

Anda boleh membuat tempahan untuk kegunaan sendiri, @ di alamatkan kepada orang lain, sila daftar & Login sebelum guna. Klik disini! Koleksi E-book percuma Koleksi soalan pelanggan
CetakBaju2u.BIZ Lead For Online Biz
Menu



Untitled Document

Perhidmatan
Membekal peralatan cetak baju sendiri, mencetak baju mengikut tempahan, kelas @ bengkel asas cetak baju,membekal baju kosong dll.

Postage
Perhidmatan postage ke seluruh malaysia sabah & sarawak, Pos Malaysia/ City Link dll

Kenapa Perlu Beli Jika Boleh Bikin Sendiri?
"anda ingin design baju yang menarik?? cubalah design sendiri kenapa beli jika boleh buat sendiri"

Saya juga bergelar graduan,
Zaman sekarang ini, amat susah nak cari kerja..Jika ada segulung jazah belum tentu kita boleh dapat kerja, Rasa bersyukur and happy sangat bila dah dapat kerja, Tapi timbul pula masalah lain iaitu pendapantan/gaji mesti jer rasa tak cukup bila tiba hujung bulan.. akhirnya anda berhasrat untuk mencari kerja part time..so ini lah peluang anda mudah dan flexsible.. kedai?? boleh operate kat tepi dapur jer hehe..cuba sekarang...kalau tak anda yang akan rugi..kenapa perlu pilih bidang cetakan?? kerana keuntungan dari 30%,60% & 100%.. tak percaya boleh tgk kat Ac Pecah Rahsia ni pengalaman saya sendiri.. korang leh cuba..usha berterusan + keyakinan + doa = kejayaan. Mulakan langkah pertama anda dengan membeli SET ASAS SILKSCREEN kami.

Info silkscreen:-
Kata Sablon berasal dari bahasa Belanda “schablon” dalam bahasa Inggris disebut silk screen/serigrafi. dapat didefinisikan mencetak dengan kain sutra. Teknik ini banyak digunakan untuk mencetak gambar atau tulisan pada benda yang rata maupun datar. Teknik cetak saring/sablon merupakan teknik cetak yang dikembangkan oleh Jepang sejak abad ke-17, tepatnya pada tahun 1664 0leh Yuzensai Miyasaki dan Zisukeo Mirose. Pada awalnya, cetak saring digunakan untuk mencetak motif KIMONO, ini dilatar belakangi dari perintah Kaisar yang melarang pemakaian KIMONO bermotif tulis tangan karena harganya yg mahal. Dalam perkembangannya, tahun 1907, cetak ini tidak mengalami posisi yg penting dalam industri cetak maupun dalam seni grafis. Hak paten cetak saring diberikan kepada Samuel Simon, yang berasal dari Inggris. Samuel mengembangkan teknik cetak saring dari CHIFFON sebagai form untuk mencetak. Chiffon merupakan bahan rajut yang terbuat dari benang halus sutera.

Customer Recent Postage .

SENARAI POSTAGE (REFNO SEND VIA SMS)
1). MOHD KHAIRUL AKMAL BIN MOHD NOOR ~ MELAKA
2). HENNY HARYANI BINTI WASLI ~ SABAH
3). JERRY AK SEMIS ~ SELANGOR
4). AHMAD SABRI BIN MOHAMED ALI ~ PULAU PINANG
5). RANDO JHANSER BIN LONNI ~ SABAH
6). HASNUN NAIM BIN MUJIIB ~ SELANGOR
7). BAX ~ SABAH
8). MUHAMMAD SYUFRIN GHAFAFEKH BIN SAIBOL ~ PAHANG
9). JASRI ALI KARAR ~ SABAH
10). LEW JIA MEI ~ PAHANG
11). SAZALI BIN ABAIDIN ~ SABAH
12). MOHD FIRDAUS SHAHRUDIN ~ PERAK
13). MUHAMAD HARIS BIN HASAN ~ SABAH
14). SAFERI BIN AB NAMSAH ~ SELANGOR
15). AWANG MOHD AZEELAH ~ SARAWAK
16). NURWANI BINTI MOHAMAD SAID ~ PAHANG
17). AHMAD KAMAL BIN ABD.RAHMAN ~ MELAKA
18). MUHAMAD FAIRUS BIN ISHAK ~ PULAU PINANG
19). MOHAMAD FAZRI BIN ITHNIN ~ NEGEI SEMBILAN


Untitled Document

DAFTAR PELANGGAN --> LOGIN --> PEMILIHAN BARANG--> KEMASKINI PEMBAYARAN -->NO RUJUKAN--> TRASAKSI SELESAI!
"Mudahnya apabila maklumat dihujung jari"


Visitor Counter